2024: Japan

Beste accordeonliefhebber,

Na twee succesvolle edities zetten we ter nagedachtenis van Wil Sulsters de traditie voort: het jaarlijkse Accordeonweekend NL/BE! Ook dit jaar is de belangstelling al groot en hierbij ontvang je de uitnodiging voor het weekend.

Van vrijdagavond 4 oktober t/m zondagmiddag 6 oktober 2024 maken we weer met elkaar muziek. Omdat de locatie vorig jaar zo goed bevallen is zal het weekend ook dit jaar in Het Vrijthof in Beugen zijn, waar de fantastische tuinkamer het decor is voor een weekend vol accordeonmuziek.

Dit jaar maken we een muzikale reis naar het land van de rijzende zon. Een land waar niets te gek is en waar een rijke muziekcultuur voor velen nog mysterieus is. Het thema van dit weekend is Japanse Muziek. In Japan wisselen traditionele keizerlijke muziek en dansen zoals de Bushi en Gagaku af met moderne symfonische filmmuziek en J-pop.

Gedurende het weekend vormen de deelnemers een orkest en studeren zij onder leiding van Ludo Mariën (BE) en Tim Griemelijkhuijsen (NL) een aantal stukken in. Daarnaast is er veel gezelligheid, een fantastische catering en maken we een beetje kennis met de Japanse cultuur.

Wil je graag meedoen? Geef je dan op voor maandag 2 september via het inschrijfformulier hier beneden. Uiteraard kun je voor al je vragen terecht via het mailadres info@accordeonweekend.eu.

Hopelijk tot in oktober!
また 近い内に / Mata chikaiuchini

Hieronder staat het inschrijfformulier. Aan het einde als je op verzenden drukt, test het formulier of je geen bot bent. Hiervoor scroll je weer naar boven in het formulier om dit te bevestigen. Mocht dit alles niet lukken, kun je het formulier ook vinden via deze link.